kvälls tittande

Jag satt och surfade på Aftonbladet, och inser att de har en hel sida med Viktoria-Daniel fakta. Det var bloggar, bilder, hur de träffats osv. Jag vill inte tänka på hur det kommer att vara veckorna innan bröllopet. Min åsikt är att hon ser lycklig ut, och skulle de ha varit ihop i en evighet om han varit dålig? Tror inte det.... Låt dom vara ifred.

Idag gömde jag mig på avdelningen hela dagen. Den officiella versionen var att jag mallade sockarna, men det var ganska skönt att kunna sitta bakom disken och inte bli sedd av någon. Jag ska fortsätta i morgon, det kommer nog att ta ett tag. Tur att jag har praktikanter som kan vara synloga och hjälpa kunderna rätt så att jag får vara ifred lite då och då.

Nu ska jag se på favoriten, criminal minds. Programmet får det att rysa i kroppen, men samtidigt så älskar jag mord-serier. ha en bra kväll!

Telia är min stalker

jag tror att Telia är min egna personliga stalker. När jag skaffade ny telefon i förra veckan (till ett mycket bra pris tack vare Johan och hans kontakter) så valde jag ett Halebop abonemang, för att deras priser passade mig bäst. Det var inget ont mot Telia, inget "jag vill aldrig se dig mer för du är äcklig", dock så verkar Telia ha tolkat det så. I måndags fick jag inte bara ett utan TVÅ brev, som båda innehöll ett sim-kort med tillhörande nummer. Det stod typ här är ditt sim-kort samt nya nummer, tack för att du valde oss, här är andra koder som du behöver. I går fick jag två nya brev, med mer info och annat. Jag börjar misstänka att detta är en komplott för att snärja mig. I morse ringde jag dem och den trevliga damen i andra änden (som pratade bra svenska, oftast får jag någon jag inte förstår som inte förstår mig) försäkrade mig om att jag inte skulle få några räkningar, och att et bara fanns ett gammalt kontantkort registrerat på mg. Jag trro dem först då jag ser att det faktiskt funkar så. Stalkers säger väl vad som helst för att få sitt offer att ta ned garden, men jag är inte så lättlurad. vänta bara.....

I går bröt jag mot mitt shopping-stopp. Jag tyckte att det var lika bra att erkänna direkt, det blev två kjolar på rea, för 23 kr styck när min p-rabatt var inlagd. en av dem är et vit Wera-kjol som jag spnat in länge, men inte vill lägga 400 kr på, eftersom att den är vit och kommer att bli smutsig direkt. Men när den kostar 23 kr så kan man leva med  det. Sedan föll jag också för en lila satinväska som det bara fanns en kvar av. Bilder kommer ikväll. Nu ska ja

bok-rea

Jag har inte skrivit nåt på ett tag, men det finns förklaringar. Jag var i Malå i helgen och åkte bräda, sedan slalom och sen skoter! Det var jättekul, när jag vaknade på söndagen så hade jag ont från nacken till vaderna men det var värt det. Jag hade jättekul och har redan planerat in minst två dagar i bygdsiljum med William. Han har bestämt sig för att lära sig åka bräda, men jag klagar inte får då kan jag låna hans skidor och flyga ned för backarna.

Nu sitter jag och ser sex and the city, jag börjar jobba vid midnatt. Inatt startar bok-rean, det är en av de bästa dagarna på året. Jag brukar ju vara ute och handla på natten så jag borde orka jobba också. Just nu är mitt största problem att inte bita på mina naglar. Jag har sparat ut dem en bit och nu ska detgå bra. Jag har tagit en bild,och kommer att uppdatera er i min kamp mot ovanan!

mina fina naglar som nu ska bli långa och fina. denna gång ska det gå!

Bio och sparande..

Just nu är det -20,8 grader ute. Jag är less!!! Just nu känns min resa till New York i april väldigt lockande, värme och sol ser jg fram emot. Då kan jag ha min fejk-skinn jacka som jag hittade i Dublin och alla mina fina stilett-skor som blir förstörda av snön, samt inte går att gå i. Just nu försöker jag att inte shoppa för att spara pengar inför resan samt kunna shoppa ännu mer där. Ska också försöka bara ta typ 2 par skor och lite kläder i väskan så jag rymmer mycket hem. Men jag kna nog ge lite till min bror om det blir mycket.  Har sedan januaris början bara köpt 1 par skor, 1 klänning (39 kr) och två väskor (clutches, 11 och 49 kr styck). Tycker att detta med sparande går väldigt bra. Nu hoppas jag bra att vår bil reparationinte blir så dyr, vi hade ust lagat den förra helgen då en ny sak gick sönder.... blää! tur att man har vänner som kan meka så att man slipper betala en verstad, vänner kan man betala med middag.

I går var jag och såg Australia med Hanna och William. Den var lång, ca 2,5 h men fantastisk. Dock störde jag mig på att omgivningarna och bakgrunder samt människorna i vissa fall så så fejkade ut, det var som ett sago-skimmer över dem så de såg data-gjorde ut. Men det var nog meningen, en så påkostad film har nog inte dåliga effekter, eller är inspelad i studio för attd einte har råd att flyga till Australien. Har också funderat på att se Män som hatar kvinnor, men vet inte om jag vågar. Jag fick mardrömmar av boken, och såg i en rescention att sceneerna var väldigt realistiska så vi får se. Kommer nog att hyra den så att jag kan se den med william i soffan och möjlighet att ta bort ljudet då det blir för hemskt. Oj nu måste jag till jobbet! Ha det bra!

kurs igen

Nu har jag kommit hem igen från min kurs. Vi spenderade 2 timmar i en datorsal där vi skulle surfa på relevanta hemsidor. Jag var uttråkad efter 30 min och började istället kolla mailen och andra roligare sidor. Läraren var ju ändå borta...  jag har suttit som på nålar sedan i lördags för att hörs från Monika om hennes träff med ryssen, men int hört något än! Om du läser detta så hör av dig!!!

Nu ska jag laga middag, tomatsås med linser och pasta. Jag har inlett ett nytt kapitel i min middags-vardag, jag skrev i går kväll en lista med middagar för hela veckan, två av dem med linser eller bönor så att jag får i mig de proteiner som min sambo pratar om. Sedan ska jag och min bror på stan och skaffa en ny telefon, helst i någon rolig färg. Jag har med mig Johan så att jag vet vad jag får, han känner också folk så att jag inte blir lurad på något jag inte behöver.   bilder kommer senare. Ha det bra!

reprisernas himmel

Idag har jag jobbat och sedan tillbringat eftermiddagen och kvällen som sig bör på en söndag. Jag har suttit vid datorn och tittat på tv. På söndagar sänder kanal 5 repriser av sina serier som sänds på veckorna, Dirty sexy money, One tree hill och Reaper. De visar också det bästa som finns när det gäller slötittar serier: Gossip Girl. Jag har lagt ut ett par skor som jag ska sälja på Tradera och betalat några band som jag köpt där.

I morgon ska jag på min kurs igen, den tredje träffen av fem. Det kommer nog inte att bi så mycket intressantare än det varit tidigare, men jag kan ju ha kul och få användning av min snygga Vera väska jag hittade på rea på jobbet, för 49 kr. Jag har tagit bilder på mian böcker jag har på kursen så kommer ni att få en uppfattning om hur kul det är. Ha det bra!

skor som jag ska försöka sälja på Tradera. Vill ni ha dem så bjud, utgångsbjudet är 10 kr.

Finns på Tradera, utgångsbudet är 10 kr om ni vill ha dem. Snygga va?

Mina handböcker, tråkiga som attan.

Den rosa till vänster är min fina nya väska, den hänger med till Stockholm.

Melodifestivalen??? Njaaa..

Dagen började med jobb, på hem idag, eftersom jag jobbade för Ida. Det var massor med folk, vilket vi gillar för dde köper mycket. Man hörde dialekter från Piteå, Umeå, Kalix, Inlandet och söderifrån, men knappt någon från stan. Och allt detta beror på MELODIFESTIVALEN. Jag for till Tea och Jörgen efter jobbet, och gullade med Lovisa (9 månader) medan Tea fixade middagen. Hon är supergullig (bild kommer snart) så jag vill kidnappa henne. Vi åt, fick efterätt och såg melodifestivalen. Jag tycker att deras nya röstningssystem bara är skit, ett sätt att få mer pengar. Dock är jag glad att Måns Zelmerlöv gick till final och inte Amy Diamond. Som vanligt så kändes hela programmet kort, med dåliga alltför snabba låtar. Man sitter där och tittar och när sista låten är klar tänker man: Var detta allt? Jag laddar i alla fall för finalen i sthlm, då jag får vara på plats. det krånliga blir bara att hitta något att göra sedan, man vill ju inte fixa sig, fara till globen, se det och sedan fara tillbaka till hotellet och sova. Några tips???

Nu ska jag se min sex and the city-box, det enda som finns nu är en dålig film med olika b-skådisar under åttitalet i fula kläder.


Till alla ensamma

Satt på aftonbladet och gick in på en blogg av Annika Marklund, dr hon skrivit ett inlägg om att Linda Skugge blivit en fiende till alla kämpande tjejer med prestationsångest, annan ångest , feminister osv. Blev då påmind om Skugges bok Lilla Ångestboken. Genast fick jag en Flashback då jag letade fram och lånade dden gång på gång i skolans bibliotek. Nu när jag letar efter att köpa den så får jag inte tag i den!!! Gud hatar mig igen!

Förra gången var tidigare ikväll då min papperspåse full med mat gick sönder totalt påvägen hem. Jag försökte köra ett mantra; det finns dom som har det värre än mig, det finns dom som har det värre än mig...Men det funkade inte så bra heller.

Har under kvällen sett på "True Lies", med Arnold och Jamie Lee Curtis. För en stund sedan så slog jag av ljudet och började lyssna på Beyoncé,I am.... Sasha Fierce ett ganska bra album. Då jag nu såg Arnold meja ner terrorister (Araber så klart) med ett stridsplan, terroristerna var kanske 12 st så kom jag fram till att jag gjort rätt val som valt datron och musik istället för tv:n.

Just ja, idag var det bara 15 minus på morgonen. Våren är påväg!

Dissa dagen!

Snart är dagen här igen, den som är mest över-kommersialiserad av alla dagar på hela året: Alla Hjärtans Dag. För alla er som liksom jag inte vill ta del av den, antingen på grund av ovilja eller  andra orsaker så har jag ett tips: Se melodifestivalen med vänner istället. Det kommer jag att göra i alla fall, chips ska jag inhandla också för att göra det ännu bättre. Om man vill vara upptagen hela dagen så kan man också: fara och träna, gå promenader i solen (vi har sol just nu i alla fall), eller fika och umgås med vänner. Kanske dra ihop en syjunta??? Så dissa denna hemska dag som jag och ha trevligt istället för att deppa ihop, det är inte värt det!

snön faller

I morse vaknade jag vid 10 efter att ha sovt 10 timmar i sträck efter lajvet igår.  Mina övernattnings-gärster vaknade tyvärr också så morgonfriden var bruten. När jag skulle fara till jobbet ca 30 min innan jag började, vilket brukar vara en bra tid. de hade ju skottat gatorna, men gjort en fin plogkant vid cyklarna.

det snöar fortfarande idag, dag 3 i ordningen.


så jag fick ta bilen, som jag först fick skotta loss så jag kunde köra ut. Det har nog snöat minst 50 cm sedan i torsdags, sedan har det blåst ganska hårt så att sönon har drivit vilket gör det ännu värre. Några lajvare som jag körde till Lövånger i går kväll sa när vi gick till bilen: Ohh så mysigt med all snö..... de kommer från stockholm så de kan ju resa ifrån allt. Nu vill jag bara att det ska sluta. se också bilderna nedan..

jag skottade fram bilen i morse..

undrar om de hinner skotta innan morgondagen..


Dag 4, Håret fortfarande rött.

Nu har jag haft rött hår i 4 dagar och det är fortfarande rött. Idag blödde det mindre då jag tvättade det också så det går åt rätt håll. Hade en bra dag tills jag fick malla om en hel vägg på jobbet ca 1 timme innan jag skulle sluta. Mitt humör sjönk som en sten och har inte blivit bättre förrän nu då jag skickat ut mer intriger till lajvet, skrivit klart all rekvistia och löst en kurig grej som jag inte berättar om.

Och den 14 mars åker jag till Stockholm för att se melodifestival-finalen i globen samt bo på hotell som jobbet betalar så just nu känns det bara bra. Det är kvar en jobbar-heg efter denna, sedan är jag ledig två helger på raken. den första ska vi åka till Malå och åka bräda och köra skoter, och den andra fyller jag år!!! Kan det bli ett bättre avslut???

ny frisyr

I måndags besökte jag min frisör Rebecca, tllika min guru. Här har ni resutatet.... tadaaa!

jag är helnöjd, självförtroendet fick en boost

och mer...

tydligen kan färgen rinna av om man varit blond, ska kolla hur det hållit om två veckor. Hittills har jag klarat mig tre dagar.... *hoppas*

RSS 2.0