Partiledardebatt

Jag sitter och ser partiledardebatten mellan Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin. det är ganska intressant och bekräftar det som jag trott sen tidigare, sossarna är bättre än moderaterna. Moderaterna är INTE nya arbetarpartiet. eras nya lagar har gjort allt värre för arbetslösa och vanliga svenssons. Rösta inte blått på söndag!
På lördag ska jag på en anti-rasismdemonstration på torget som Monika tipsade om. Kom alla andra!

soleksem på balkongen

Idag har jag suttit sen jag kom hem från jobbet (nästan hela tiden) på balkongen och skrivit intriger. Först en halvtimme, vilket resulterade i röda fläckar. Solkänslig hud javisst. Nu har jag suttit ca 1 h och det har börjat klia, ett säkert tecken på att soleksemen är påväg. Sommaren är här med andra ord!


Skönhet kostar

Jag köpte igår ett rengöringsset från Clinique för 500 kr. Visst, det är mycket pengar, men jag använder det morgon och kväll och känner mig fräsch hela tiden. Förrut kunde jag titta mig i spegeln på morgonen och tyckka att jag såg ofräsch och hängig ut men tänka aja, jag sminkar över det. Men jag kände mig fortfarande så innuti. Men nu tycker jag att sminket bara förstärker, inte täcker över och döljer. Så jag rekommenderar STARKT Cliniques 3-stegs rengörings kit. Spring till närmaste Åhlens och köp!!

ny hårfärg!!!!

Nu är jag som ny igen, med nyfärgar hår. Varje gång just innan jag färgar det så tycker jag att det inte ser sååå hemskt ut, men när jag färgat det så inser jag skillanden. Alltså, titta och njut!


Hackspett nästa

I tisdags blev jag kroppsmålad från midjan och uppåt. Det var min vän Lisas projektarbete på hennse utbildning som attributmakare med inriktning på masker. Här kommer bilderna!


RSS 2.0