Lite blandat

Hej alla mina läsare (typ alla 2..)
Idag spenderade jag 1200 på ca 5 min. Mamma, du kan andas igen, jag har inte shoppat upp matpengarna. Jag köpte nya löparskor, dels för att jag tror att de gamla är utslitna, sen så ska jag prova springa imorgon efter att ha cyklat i 1,5 veckor pga benhinneinflammation och för att den inte ska återuppstå innen loppet så tänkte jag att nya skor nog skulle hjälpa.




varför de envisas med att  göra damskorna rosa och lila övergår mitt förstånd, men men.


Idagarna tre är det humanioradagarna, 3 dagar med seminarier, debatter och föreläsningar. Mkt bra intiativ, och ett av de vanliga pluggbåsen med bord och stolar har de möblerat!


OKej, nu har vi tävling, bestäm Malins bröllopsskor heter den. Dessa är tävlande nummer 1.


Detta är tävlande nummer 2. Det skiljer lite i pris, jag säger inte vilka som är dyrast eller hur mycket det skiljer. kommentera vad ni tycker.


Mitt nya röda läppstift. Fick tips av lisa på hur man ska få det snyggt och hållbart, det är svårare än man tror...

Det var allt för idag. ha de!

Beyond Retro

I går åkte jag till Stockholm efter lunch, när tentan var färdigskriven så klart, för att träffa Lisa som åkt ner. Hon ska kobba på en kortfilm nu i helgen och hänga i uppsala nästa vecka. Hur som helst så har hon kontakter i teater-branschen sedan sin sttribut-makar-utbildning, bland annat Leo som jobbar på Göta Lejon nu. Leo var snäll och gav Lisa 2 gratisbiljetter till Romeo och Julia som spelas där nu, biljetterna skulla ha kostat 700 (!) om vi köpt dem själva. Så i går givk vi runt, shoppade lite på Beyond Retor bland annat och den eviga jakten på mina bröllopsskor fortsatte....


Lisa köpte en turban. Den enda jag sett som passar i det!!! snygg va?


Jag köpte en ny solhatt, men måsta sträcka ut brättet igen, det blev konstigt knycklat i påsen


Titta va snyggt med solglasögon! Kommer att vara snyggast på kryssningsbåten nästa vinter...


Jag hittade såklart fina skor till bröllopet, på Scorett. Dock bara i storlek 36-38 så klart, slut i de andra. Ska kolla på Scorett i Uppsala idag, men de är nog slut! Jag letar vidare, håller er uppdaterade.


Jag hittade ett par skor på Beyond Retro, fina i sommar. de enda i hela affären som fanns i min storlek, jag tror att second hand-industrin är emot mig!

Förresten, jag har hittat hur jag vrider bilderna!!! Lite omständigt men det går.

Barcelona del 2

Här kommer bilderna som jag har utlovat.


William på första lunchen. När vi landade drygt 11 på fredagsförmiddagen så var det ca 20 grader varmt och solsken och det höll i sig hela helgen.


En skylt vi hittade vid en port, mellan skyltarna som angav vad som fanns i huset, kanske betyder nåt på spanska?


En av gatuartisterna på la Rambla, den stora shoppinggatan. Det fanns en promenad mit i gatan där massor med stånd och olika kiosker fanns. Den här mannen höll sig uppe endast genom att hålla i staven, men William tippade på nån form av stödskena.


En bild av La rambla


William i ny mundering.


Och jag, Och nej, jag har ännu inte kommit på hur man vänder bilderna, men ni får ju träning för nacken.


Bild tagen från strandpromenaden, stranden och hamnen ligger just bredvid centrum med trevliga broar och resturanger med sjöutsikt.


Självporträtt


En av broarna rån strandpromenaden till en del av hamnen. Jag tycker att det ser ut som gigantiska klädrollrar, William trodde det var för att kunna öppna bron om båtar skulle behöva passera, men klädroller-iden var roligare anser jag


Hittad i en bokaffär. Snart har Sverige tagit över världen!


Jag köpte en stooor ask med lakritspipor på arlanda innan vi åkte, så här glad var jag lördag kväll då vi slappade i sängen med dem och böcker. Sen högg jag in på den andra stooora påsen med sötlakritsbitar


Det var väldigt stor skillnad på husen i stan, snygga gamla med nyare, mindre fina betongklumpar


Katedralen Sagrada Familia. Gigantisk, inte färdigbyggd än och dyrt att gå in så vi tittade utifrån istället. Samma sak med akvariet i hamnen, vi stannade på utsidan.


Ett annat hus mitt i stan, där akritekten fick tuppjuck när han ritade men väldigt häftigt. (kommer inte ihåg vad det heter)


Bild på vårt rum, litet men jättefint och fint badrum. Vi hade en bidé också, perfekt när man ska tvätta fötterna...


Sista dagen i ett köpcentrum hittade jag drömaffären. Kan de inte starta en frainchaise i Uppsala???


Fanns mycket fina men konstiga konstverk i stan


En väldigt trevlig stad som jag rekommenderar alla att besöka snarast!

barcelona!

Så klart var vårt plan sent i går kväll, 45 min sent startade vi från Barcelona. Då var det skönt att ha en förbokad taxi att kliva in i när vi kom till arlanda.... bilder kommer senare ikväll, nu försöker jag skriva hemtenta.


reafynd

Hittade en snygg hårprydnad på monki för 10 kr! passande studetpris, köpte en rosa också, samt ett skärp för 20 men det var för kort... får ge det till nån annan.


och nej, har fortfarande inte lärt mig rotera bilderna.... nån som har tips?

så här fantastiskt..

Mår jag just nu. Var på gymmet och körde slut på kroppen till tonerna av The Ark, vilket gjorde underverk för mitt humör. På vägen hem hade jag solglasögonen på, fast det inte var så soligt alls just då. Det rörde mig inte i ryggen. Jag nynnade hela vägen hem, och nu har också våren kommit till Uppsala så att gatorna börjar vara helt snö-fria. Det var så behaglig temperatur idag att jag bytte snökängorna mot gympaskor och lovikka-vantarna åkte av, bara tunna fleecehandskar behövde man.


Tyvärr kunde jag inte räta upp denna bilden heller, måste kolla upp hur man gör...


En annan sak som får en på bran humör, nya dekorationer på ett av trappräckena på skolan. Tydligen har även trapporna fattat att våren är pågång och har vårshoppat.

RSS 2.0