Muffins och lyxfällan

Idag har jag fortsatt med min drog, lyxfällan på tv 3. Jag är nu inne på säsong 3.... Idag kom mitt arband från Bellme.se som Blondinbella driver. Det har blivit försenat, men nu är det här i alla fall. jag fick också en extra grej, ögonkräm som ursäkt för att det dröjde typ 2 veckor, så det gillar jag. Bra stil!
Här kommer bild på mitt armband:



jag ber om ursäkt för den dåliga bilden, jag har bara mobilkameran, min vanliga kamera är trasig och min vanliga mobil är på lagning... jag river sönder mina tekniska saker. ska laga kameran då nästa lön kommer...



Mina muffins jag gjorde en kväll typ 23... jag ville inte sova och var sugen på choklad. Då bakar man!!

Tänk vad man hittar....

Nu har jag varit duktig och det har gett utdelning. Jag packade upp de två sista sopsäckarna med vinterkläder och kollade alla fickor. Där hittade jag den andra bilnyckeln som har varit borta, så nu kan vi göra klart försäljningen av bilen. Sen när jag skskade något för att hänga upp det, minns inte vad, lät det som att det föll ut ett mynt. När jag letade upp det såg jag att det var Williams förlovningsring som varit borta sen i somras!!! Tänk vad man hittar då man städar...

Lyxfällan istället för bråk

Sitter och har varit duktig. Dammsugit lägenheten, hittat min symaskin i källaren och diskat bort. Ber William sortera sina papper och betala räkningarna från föra månaden som, det kröp fram i går, ännu inte var betalda. Att betala räkningarna går bra, men sen tar det stopp. Nej.... jag vil inte sortera papprena, jag har sååå mycket att göra idag.. hinner och orkar inte. NÄHÄ! Sen sitter han och spelar på datorjäveln när jag kommer upp från källaren, för det har han tydligen tid med! Funderar på om jag ska börja bråka eller inte.. någon som har bra råd??

Ska nog se ett till avsnitt av lyxfällan på internet, har börjat se hela serien från början, det tror jag kommmer att kunna avhålla mig från att shoppa...

Lördag

Idag tvättade jag, sen hade jag tänkt cykla ner tillö norrlands och majs café, sitta där och skriva på texter till Lohelien och träffa folk. Tyvärr så var det stängt, jag kom in men caféet var stängt så jag satte mig där i alla fall och skrev. Sen träffade jag Henrik som sa att de klubbverkarna och andra anställda hade konferens, därför var det tomt. Men jag tog bild på hur det ser ut i Majs i alla fall..



I vanliga fall ska det vara fullt med folk och stolarna ska inte vara på bordet. De ska börja med sina öppna lördagar nästa vecka, då betalar man lite pengar och får äta av buffébord fulla med smörgåstårta, mackor och bakelser och kakor!!! Visst låter det som en gåva från gud? Jag ska försöka få en plats nästa vecka, tydligen måste man hänga ordentligt på låset, det brukar vara packat..



När jag passerade botaniska parken på vägen hem så var det beridna soldater där som jag var tvungen att stanna och titta på. Det passerade folk som såg ut att tillhöra en musikkår också. En av hästarna hade pukor, jag tror att det var en arender-sort. Men tyglarna var inspända, eftersom att den som spelar inte kan hålla i tyglarna också. Styr de med fötterna eller??

Plan för dagen

Idag ska vi till Västertorg och handla mat, sen ska jag städa lite. Sen är dagens uppgifter slut, så då tänkte jag cykla ned till norrlands för att träffa lite folk, nu är jag less på att umgås med tv:n och william hela dagarna. Inget fel på william, men man blir less efter en vecka av dygnet runt-umgänge. Jag tar kort inne på norrlands och bloggar mer därifrån.

Slösa extremed makeoverd till spara

Jag försöker . Jag lovar, jag försöker verkligen. Jag har varit i in nya stad i en vecka, och det enda jag har köpt är en klocka för 2,50. Sen har pengarna gått till avgift till norrlands, avgift för reccegasken osv. Men det är svååårt. William köpte nya skjortor idag på hm, då tror jag att jag fick ut lite av min shopping-glädje. Jag var påväg att be honom köpa en sjal till mig jag hittade på herr-avdelningen, men jag lade snällt tillbaka den på hyllan. Och klappade mig mentalt på huvudet.

Men när man sitter hemma och det är sent. man har kollat bloggarna för sista gången för kvällen.... och så skrivs www.. (valfri affär med en webshop) .com in i fönstret. Allt finns bara ett klick bort, och det är så svårt att låta bli. Man tänker, det är ju inte så mycket pengar, det kan jag unna mig, låna från sparkontot. Dock så glömmer jag bort att sparkontot är till för mina studier de kommande tre åren. Met det är svårare än jag trodde, dels för att jag gillar att köpa nya saker, det ska jag inte sticka under stolen med, men för att jag helt enkelt älskar kläder och vackra saker. Jag älskar att omge mig med vackra saker. Men jag kämpar vidare och ger mig mentala klappar på huvudet. Och äter choklad. Tur att vi ska sälja bilen, annars så skulle jag inte komma i mina vackra kläder....:)

Moderaterna, gå och brinn!

Sitter och tittar på nyheterna. Moderaterna i Skåne har lagt som förslag att de invandrare som flyttar till områden med stort utanförskap typ rosengård och södertälje (deras ord, vet inte om de ställena är värst) ska få sänkt bidrag. FATTAR DE INTE HUR DUMT DET LÅTER???? Ja, vi vill ge invandrare hjälp att flytta till andra området för att öka intregrationen. Då sänker vi deras bidrag som redan är jävligt lågt, för att de vill bo med sina släktingar som känner dom och där folk förstår dem. Visst, att invandrarna bor nära varandra gör det svårt för dem att komma in i samhället, men om du rest flera hundra mil, lämnat allt du äger och spenderat dina sista kronor på det samt kommer till ett land där ingen förstår dig, skulle du inte vilja bo med dina mostrar och farbröder??? Jag hoppas verkligen att svenska folket tar sina sinnen til fånga och kastar ut moderaterna från regeringen. De kallar sig "nya moderaterna" men det är samma jävla utsugar-pack som de alltid har varit!

Våldtagen i 18 år

"Jaycee hölls fången i ett skjul och våldtogs - i 18 år" Rubriken är tagen från aftonbladets hemsida och sitter på deras löpseldlar idag. Det handlar om en tjej som kidnappades av religiösa fanatiker som 11-åring och bodde i ett skjul på deras bakgård och födde 2 döttrar där, i skjulet. Nu har hon äntligen hittats och överlämnats till sin familj. Efter de första, rasande tankarna som väcks i mitt huvud så undrar jag, det är samma fråga som kommit efter att tjejerna i österrike hittats och då man hör liknande historier. Hur orkar dom? Vad är det som gör att de inte efter typ första året inser att ingen kommer att hitta mig, jag är fast här. Hur tar man sig igenom det utan att ge upp? Det kanske är barnen som de får, hon i USA födde ju 2 stycken. Då får man något att leva för, att orka för. Men man kan ju inte låta bli att undra hur många flickor och pojkar som kidnappats och dödas eller tar självmord för att de inte längre klarar av sin verklighet. Det är frågan som verkligen får mig att må illa.

Viktig dag

Idag har jag mitt upprop kl 14. Det får jag inte missa, är jag inte där så förlorar jag min plats på universitetet och det vore ju tråkigt. Men än finns det tid att sitta i pyjamas i vår madrass-soffa och se på tv, tydligen ville william se 10 orsaker att hata dig. Jag vet inte vad det är emd at bara sitta rakt upp och ned och se film, men jag blir uttråkad ganska fort om jag inte får hålla på med något annat samtidigt. Är det bara jag som har det problemet?

Hatar att vara sen

Nu är vi hemma igen efter en hektisk kväll. Vi satt i lägenheten i god ro och trodde att middagen började kl 19. Jag tog upp en påminnelselapp bara för att kolla dresskoden igen och inser attd et börjar 18. Klockan var då 17.35! PANIK! Jag rusade och slängde på mig kläder, william in i duschen osv. Och min sambo är bra på mycket, men han tar längre tid på sig för att bli klar än jag tar, så vi lämnade lägenheten ca 18. Tack och lov har vi en busshållplats just utanför huset och 3 turer passerar oss mot stan så vi hann med den som gick 18.01 och var bara lite sena till middagen. Där trodde vi att det var kavaj-tvång, så jag hade svart kavaj, grönrandig skjorta och blommig sjal för att göra det mindre uppklätt. Det visade sig när vi kom fram att det var inga klädkrav, det är det på en reccegask som är den 18. Då ska det vara klänning alt byxdress på tjejerna och kostym med ljus skjorta på killarna, fancy värre alltså.

Hur som helst så fick vi en god middag och rundvandring på norrlands, fast henrik visade oss runt i söndags så  vi hade sett det mesta, vi fick även gå upp på taket då och se Uppsala uppifrån. Norrlands har stans bästa utsikt från taket, det är bara domkyrkan som har en bättre... Nu ska jag på upprop i morgon och mini-mässa på fredag. Sen är det skola nästa veckan och en middag med damföreningen Vajan på torsdag.... En helkul vecka helt enkelt

Klocka för 2,50:-

Nu har vi kommi till rätta i uppsala och jag ska än en gång försöka blogga ofta. Jag och bloggning är som överviktiga och bantning, man lovar gång på gång att denna gång ska bli annorlunda, nu ska jag lyckas! bara för att misslyckas om igen. Nu måste jag visa min nya klocka som jag hittade på norrlands kvarglömt-shop. det som glöms där och får ligga ett tag får andra köpa till det pris de anser vara skäligt. Eftersom att jag bara hade 2,50 i börsen så blev 2,50 priset. Sen la jag ut 10 på ett nytt batteri, men det får ju vara så. Armandet var trasigt, men eftersom att jag har en så smal handled så kan jag stänga och använda den i alla fall! Hurra för små handleder!!!



Bilden är dålig, men visst är den snygg!

RSS 2.0