hemma i norrland

Nu är jag hemma hos mamma och pappa i helgen, det är skönt och man blir lite uppassad. Jag smet in på jobbet idag innan vi skulle till Tea och sa hej där. Det har inte hänt så mycket, bifogar en bild på pappa med näs-piercing som johan konstruerade.



Han lyckas ha näs-piercing och se ut som mini-hitler  på samma gång...



Och en del av vår obscena staty på torget sóm någon stickat en hals-värmare åt...


finns bara märkliga sex-människor i england??

Nu sitter jag och ser på Fråga-Olle Dokumentären, och de ska til england och prata med singlar om dating. När de skulle prata med folk som hade sex på allmänna platser med okända människor, helst flera på en gång så åkte som till england, och många andra gånger har de också åkt till.... JUST DET:: ENGLAND!!! *tadaaaaa*

Nu undrar jag, finns det bara konstiga människor med ovanliga sexuella vanor i England? Jag trodde att det fanns sådana människor och företag i typ tyskland, slovakien, polen, belgien och danmark. Ja, de åkte ju på onani-maraton i köpenhamn, men i 99 % så äker de till england och filmar.

Jag har en teori. (surprise, surprise!) Jag tror att det är för att i england så pratar de engelska, och de flesta svenskarna kan engelska vilket underlättar kommunikationen. Men deta är ju diskriminerande mot alla andra konstiga sex-människor i alla andra länder i europa? de kan ju inte hävda att det är för att det är närmast, man måste ju flyga till engaldn och till danmark och tyskland kan man ju åka bil, vilket borde bli billigare om man inte flyger med ryan air till england förstås. de har ju inte principer eller mänskliga förmågor så de säljer biljetterna billigt.... Oj detta blev en lång mening utan ounkt, jag är nog mer infulerad av arabiskan än jag tror... nu ska jag se vidare. Kungliga operans singelkvällar och deting-skola för killar med Neil Strauss bok The Game som förebild låter otroligt korkat men roligt att se på. Gå gärna in på kanal 5:s play-kanal på internet och se dokumentären ni också.

kalas-middag

Ikväll har jag varit hos Kelly och ätit födelsedags-middag, vi fick linssoppa och sen köpte vi shake-and-bake chokladkaka och gjorde gino till efterrätt...



alla tjejer, kelly är den mörkhåriga mellan blondinerna.



En visuell beskrivning av vinets namn.



Sist en rolig bild på mig och hanna från i lördags natt/söndags morse, beror på hur man ser det...

Palt-tillverkning

Nu är jag hemma från Hanna och Fredrika och från palt-görandet. Det var inte så svårt som jag trodde och det blev gott, väldigt gott. Kelly och Friedel tyckte om det också, och vi såg Jane Eyre. Det var en bra kväll helt enkelt. Som jag som utlovat dokumenterade...



Denna bild satt på kötthyllorna och i stora anslag på dörrarna, jag tyckte att det var helfestligt, ni fattar varför när ni ser nästa..



Med tanke på att vi fick gratis från Mia och Lennart!



Hanna och Kelly i görandet av palt



Alla tjejer vid maten som blev väldigt god. Jag åt till och med lingonsylt till....



Detta är en bra bild av palt-koma...



En bild av hur jag såg ut idag och brukar som regel se ut på söndagar, bekväma kläder och mössa för att dölja det otvättade håret.... Nu ska jag sova. Go natt!

Partyhelg

Nu sitter jag och William och Joakim och äter fruktost, efter gårdagesn fest. Jag köpte en ny kamera igår, så nu har jag dokumenterat allt!!!



Först hade vi tacos-middag med Carin, Gunnar, Oskar och Joakim. Så här snyggt dukade jag innan de kom.



Så här glad blev Joakim när jag tog fram kakorna som mamma bakat och skickat.



Jouan och David som går i min klass träffade vi på V-Dala nation dit vi gick för att dansa. Det var dock rock-kväll så dansgolvet spelade bara rockmusik som var svår att dansa till, så vi stannade bara tills ca 2.



Lenita och Alexandra som också var på V-Dala.



Och jag med en cola.



Sen efter nattamaten serverats vid 2 gick vi till Norrlands för att försöka hinna krasha härken-sexan, men det var bara 4 vajan-tjejer kvar. För att inte visa komprometterande bilder så väljer jag att visa en bild på en trött Hanna istället. Sen idag ska jag till Hanna och Fredrika och göra palt, kameran hänger med!

Kastsamhälle i sverige

jag hade lektion om hinduismen idag, och vi pratade mycket om klass samhället eftersom vi är en ganska engarerad klass. De första tankarna som kommer är att det är ett grymt system och man kan inte förstå hur de fortfarande kan ha kvar det i stora delar av Indien. T ex så är det oförståeligt att gifta sig utanför sitt kast, en som kommer från tjänarnas kast kan inte ge mat till en från köpmännens, eftersom tjänarnas kast är under köpmännens. Vissa ortodoxa hinduer drar det så långt att de inte sitter vi samma bord eller tar emot mat från de som står under. Min lärare tog ett exempel från hennes studietid i Edingbrugh, det var en indisk kille där som lagade got mat och de fick gärna äta den, men han tog inte emot mat från dem. Han satt med dem under middagarna och pratade, men han satt vid ett annat bord. De satt alla vid ett stort bord och sen satt han vid ett eget litet bord brevid och åt sin egen mat.

Man tänker ju, tack och lov att vi inte har sådant i Sverige, men det har vi faktiskt. Visst inte i samma stränga bemärkelse, Men speciellt i "överklasse" så ska barnen följa i föräldrarnas fotspår och gifta sig med rätt personer, visst de kan hävda att det inte är så, men nog tittar de snett på en busschafförs dotter?? 

Men det är ju alltid lättare att säga " så elaka dom är, tur att vi är humana". Yeah right...

Saker som gör mig förbannad

Plats nummer 3: Uppsalas hat mot cyklister. Bilisterna hatar oss, busschafförerna hatar oss, och antalet cyklar vs antalet cykelställ.... jag ska inte ens gå in på det. Man tycker ju att en stad som har ca 30 000 studenter (minst) borde tänka efter eftersom att majoriteten har cyklar och inte bilar!!

Plats nummer 2: Tanter som ber barn ställa sig på bussen för att ge dem plats. Jag åkte buss hem igår, den var väldig full. det kliver på 2 tanter, och en man i 40-års åldern börjar stäla sig upp för att ge plats, snällt och trevligt. Men hans säte var bakochfram och tydligen ville kärringen sitta rättvänd för hon pekade på en tio-årig flicka och sa: Nu får du ge mig din plats. Mannen knackade henne försktigt på axeln och påpekade att hon kunde sitta där han suttit. Men kärringen pekade igen på flickans plats och sa: jag vill sitta där! Till slut satte hon sig på mannens plats.

Och på plats nummer ett (trummvirvel...)

MENS-SKYDDS-REKLAMERNA.
Alla som har haft eller har mens vet att det är hemskt och vidrigt och man vill bara att det ska vara över. Saken blir inte bättre av bind- och tampongs-företagens otroligt nonchalerande reklamer. Söta kvinnoröster säger saker som : Vi veeet att det inte är den bästa tiden på månaden, men vi vill göra den liiiite treeeevligare!. NEJ, DET BLIR INTE TREVLIGARE FÖR ATT BINDORNA HAR BLOMMOR, ELLER ÄR ROSA MED PRICKAR OCH NEJ! mENSEN BESTÅR INTE AV BLÅ VÄTSKA OCH DEFENITIVT INTE AV LJUSBLÅ RADIOBILAR! då har du en frlig sjukdom och ska uppsöka läkare snarast.

Jag är terrorist ut i fingerspetsarna

Nu har jag kommit hem för ca 15 min sen. Vi satt på Norrlands och jobbade med gasken Härken som är på lördagkväll. Sen tog jag en stor hög affischer för att kunna affischera på skolan i morgon. Så fick jag en av mina fantastiska idéer som gör det kul att vara jag. Jag har passerkort till skolan, jag kan komma innär jag vill på dygnet. Varför inte affischera ikväll redan, och verkligen vräka ut affischer??? Ja, varför inte???

Så det gjorde jag, och självklart tog jag kort på det!



Jag satte minst 4 st i rad på de allmänna anslagstavlorna där det passerar mycket folk.



Jag ska ta kort på Yppsilons affischer när de kommer upp, så får ni se att våra är så mycket snyggare!

Jag ser det snöar, jag ser det snöar..

Både igår när jag vaknade och idag så snöar det ute!!! I går försökte jag ta bilder, idag gick det bättre....



Ser ni? Det bara vräker ner...



Och det lägger sig på marken också! Det kommer typ vara borta på  timmar, men ändå! Jag får värsta hemlängtan.... suck. Fast i södern. ha en bra dag!

Brunch på V-dala

I går jobbade jag på Orvars, och det var vm-kvalmatch mellan Danmark och Sverige så puben var full av folk som skrek och hejade, dock så köpte dom inte så mycket öl eller annan dricka men det var kul i alla fall. Nu till veckan är det gasken så då ska jag inte jobba något på puben...



Detta är ludde som jag brukar jobba med, ahn var gäst i går och fick en snygg struthatt som han bar med stolthet.



Henrik kom förbi med växel, han var på sittning som hade filmtema och hade en kilt han hittat i kvarglömt-lådan på kontoret, vilket kap!



En närbild....

I morse var jag på brunch på V-dala med några kursare. man betalar 60 kr och sen får man äta så mycket man vill... ett bra koncept. Vi var först i kön också...



Detta är min mat , det var baguetter med philiadelphiaost, potatissallad, bacon, pasta med fetaost ioch soltorkade tomater, en röra med räkor, juice... och våfflor. Jag hade sett fram emot dessa våfflor, jag var först till våffeljärnet och tyckte att smeten såg märklig ut, lite ljusbrun... men jag gräddade i alla fall, sen smakade jag. De hade fullkornsvåfflor med kanel i!!!! Det är så märkligt att bara anna persson skulle komma på något liknande.



Därför rensade jag ena tallriken, men lämnade våfflorna. Inte bra våffel-drag! Skärpning v-dala.

Lite blandat

Nu ska jag göra som alla anrdra bloggare, publicera bilden från Ralph Laurens nya kampanj. en säger jag inget mer. Det behövs inte..

Kampanjbilden på Filippa Hamiton som cirkulerar i bloggar världen över.

Här i Uppsala drack jag min första hela kopp kafft i torsdags. Det behövde eftersom att jag tog ett pass på Orvasr i onsdags, det var en tjej som var sjuk...Det var faktiskt helt okej med mjölk och 2 sockerbitar. Men min mage gillade det inte... Jag tog kort på den i alla fall.



Sen gjorde jag en upptäck på Orvars, hur Skebo finansieras i Skellefteå, genom ölförsäljning i södra sverige! Här kommer beviset:



HA!


Ny färg

Nu har jag färgat om håret, det blev bra. Mörkare än jag ville ha det från början, men bra. Vi var tvugna att göra två avfärgningsomgångar och sen två färgningsomgångar för det röda var precis som jag är, riktigt envist.



Efter första avfärgningen, nu var jag Tintin tydligen...


Jag efter andra avfärgningen, Hanna döpte mig till Carrot-Top..



När första färgningen var i...



Jag som jag ser ut nu. Färgen skiftar lite i olika ljus, men man ser att det är lila-rött, det tar väl ett tag innan det lila har segrat över det röda...

RSS 2.0