Muffins!

Eftersom jag blev uttråkad i kväll så bakade jag lite muffins. Wille fick kökshanddukar med muffinsrecept tryckta på av Anna och Tea när han fyllde år så jag testade det och la till rivna äpplen. Sen bakade jag mina kladdkake-muffins med jordgubbar i också.




Suune (med två u)

Är en katt som Hanna är kattvakt åt nu. Jag tog kort på honom i går när han låg i hennes tyghylla.



Sen idag har jag funderat på varför jag får så dåligt samvete när jag inte borde ha det? I kväll har en annan Damförening gask på norrlands, och Vajan som jag är med i brukar stå i garderoben. Nu är jag inte med i styrelsen längre och har inte arbtesplikt ikväll, men de är bara 3 i styrelsen just nu och har haft svårt att få jobb, fick senast idag erbjudande om att få lön om jag kunde stå, och man får inte lön i vanliga fall när man jobbar för andra föreningar. Jag och Hanna och William ska ut och dansa så jag kunde inte, men har fortfarande dåligt samvete för att jag inte ställer upp, trots att jag gick ur styrelsen för 2 månader sen.. kan nån berätta hur man löser detta dilemma?

låg dag

I går fick jag veta att en kille på norrlands dog i fredagsmorse i Hjärncancer. Det är ingen vän eller så, hans flickvän är med i in damförening och vi har setts på olika fester men inte mer än så. Det blir extra tragiskt av att hennes förra pojkvän dog i hjärncancer för nästan exakt 2 år sedan. Varför händer alltid skit samma människor, speciellt de som inte förtjänar det?

kardemumma-kaffe

Fick William i present av Carin och Gunnar i går, så idag drack vi det när de kom på besök. Fantastiskt gott, måste vara godaste kaffet jag har druckit hittills! Ska köpas in när Mamma och Pappa kommer på besök i november, om 3 veckor. ville bara berätta det, spring genast och köp på er närmaste te-butik!


Detta är från i Torsdags då jag han Hannorna gick på Svantes för att fira att Hanna L (till höger) haft körkort i ett år. Hanna till vänster är Hanna o, Eller Hanna från värmland som jag kallar henne. Jobbigt när man känner flera Hannor..

williams överraskningsfest

I går kväll så överraskade jag william, jag hade planerat en middag på norrlands med vänner, som han inte visste om! Här kommer så klart bilderna...


Carin och Gunnar

Anna och Hanna. Anna kom långväga, 70 mil


Kören som överaskande kom och sjöng en sång om en fin spårvagnschaufför. Carin hade bjudit in dem..


William uppskattade kören...

Motionera mera

Idag var jag ute och sprang före lunch. Jag brukar sprinag före lunch för då blir det inte alltförsent på dagen, och maten smakar fantatsiskt när man har sprungit och får äta.

Sen ikväll ska jag jobba på Orvars Krog, som Norrlands Nation driver. Jag ska försöka ta en bild av puben innan vi öppnar så att ni får se hur det ser ut, eftersom att de flesta ev er som läser aldrig kommer att se den från insidan. De är ganska restriktiva med att släppa in folk som inte har kårleg... Hörs senare

min dag

idag var det grått, därför kommer bild från i torsdags då solen sken..


denna är tagen utanför skolan, se den fina kyrkogården vi har bredvid...


Detta är mitt nya kamerafodral som jag virkade med hanna i gårkväll...


Detta är en sneak-peak på nakna rumpor från sexan på norrlands i fredags. om ni vill veta vad sxa är så skrev jag ett inlägg förra året med en nations-ordbok.

skottland i bilder

här kommer mina bilder från skottland. skulle ha lagt upp dom före helgen men det krånglade så det fick vara.


Detta är från Glasgows tågstation då jag och monika skulle till Dumfries och gå på museum. Jag hade just fått dagens första latte...


På tåget. Monika köpte en dagstidning som hade en bilaga om Agatha Christie.


Skottlands natur, tagen från tåget.

När vi kom till Dumfries spöregnade det och vi hade inga paraplyn, men det var bara att traska. vi höll humöret uppe i alla fall.


Monika posar utanför museet, det låg i en skog på en höjd, mycket vackert beläget.


En annnan kväll, mataffären hade börjat skylta för Halloween med fladdermöss i papper på fönstrena. Monika gjorde sitt bästa för att härma en sådan.


Detta stod att läsa på en trottoar, innan cementen hade torkat hade någon förevigat sitt namn i den.


När monika hade lektion lämnade hon mig på ett cafe. detta är taket på ett av de caféerna, mycket vackert och fint.


I sverige får man inte en egen tekanna när man beställer te. Skottland- Sverigen 1-0


Monika i vilket sammanhang minns jag inte. Detta är varför man ska ladda upp bilderna direkt man kommer hem...


Kakor i ett skyltfönster som fick mig att önska att jag hade mer pengar.


På toppen av ett köpcentrum satt en påfågel. Inte en riktig dock.


Min chailatte som jag fick på ett annat café en annan dag under monikas lektion. Se så generösa de var med mjölkskummet.

Monika framför en stooooor grav på Glasgows gamla gravgård.


Utsiken från sagda gravplats, som låg på en kulle.


Vi var på bio och såg Salt, detta är från hissen upp till salaongen. Bion var jättestor!,

Detta var sisa bilden. titta och njut.


RSS 2.0