jobba jobba jobba

I dag ska jag jobba igen. Sitter nu och ser på Miami Ink, såg en dokumentär om svenska kyrkan som lånar lokaler till höger-exterma katoliker. Hur dumma få dom bli?

har slut på mina dåliga filmer, monster till svärmor som jag såg i går var riktigt rolig, men inte lika bra som de andra. När jag ser detta program blir jag alltid sugen på att göra en ny tatuering, vi får väl se. ska nu kolla hur höga poäng man måsta ha för att komma in på utbildningen jag vill gå.

Ingen vill komma...

Jag har under de tre första dagarna i denna vecka skickat ut ca 40 mail till olika lohel-lajvare. Två veckor före det skickade jag ut 40 mail till samma lajvare. Det är bara ett problem. INGEN KAN KOMMA! Jag har typ 8 anmälningar till ett lajv som skulle behöva minst 30. Nån ska flytta till Australien, andra bor i helsingborg eller Mariestad eller Jönköping. En tredje har inte nog med pengar. suck vad ska en liten arrangör göra?

Jag ser nu på Samantha, en serien på 4:an. Ska nog lägga in en dålig film i dvd:n, serien är inte dålig nog. Just nu toppas min bäst av de dåliga listan av Marie-Kate och Ashley Olsens film New York New York. Men Ella Enchanted med Anne Hathaway är inte långt efter. Jag återkommer med mer filmer.

Lisa: I' m Back...... (läskig musik)

RSS 2.0