Sexuellt utnyttjad, nio månader gammal

  1. Jag har just sett en dokumentär på svt som får mig att få in i märgen. Den handlar om katolska präster inom kyrkan i USA som sexellt utnyttjat barn sedan 50-talet. En av dem som uppmärsammats mest heter Oliver O' Grady och kommer ursprungligen från Irland. Han böev dömd till 14 år i fängelse för sexuellt utnyttjande av barn, Han avtjänade 7 och b lev sedan utvisad till Irland. Men där kan han vandra fritt för polisen och kyrkan vet inget om hans brott.

    http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=2300&lid=SVT_Dokumentar&from=menu

    Om ni går in på denna länk kan ni se domkumentären.

    Den som skakar mig allra mest är att O' Gradys  yngsta offer var 9 månader gammal. 9 MÅNADER!! Och han hjar haft sexuellt samlag med denna bebis. Min kompos dotter är 11 månader och hon var knappt lika stor som en fullt upphetsad penis då hon var 9 månader. HUR ÄR DET MÖJLIGT ATT FÅ IN DEN???

    Det mest upprörande är att efter att första flickan berättat om övergreppen larmade föräldrarna till biskopen som var ansvarig för prästen. Hans ENDA åtgärd var att förflytta prästen till en annan församling 8 mil bort, där han lugnt kude fortsätta.

    Se gärna denna dokumentär, den fick en oscars-nominering vilket den är värd. I sluttexterna står det att katolska kyrkan i USA fårr in anmälningar om att 100 000 barn blivit utnyttjade sexuellt av präster. Och ca 80 % av offren träder aldrig fram. I Kardinal Mahoneys område (det var han som förflyttade O' Grady flera gånger) har 550 präster anmälts för sexuellt ofredande och våldtäkter. Tänk på det mörkertalet! Se denna och sprid det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0