saker jag irriterar mig på....

Plats nummer 3:
Influensa-vaccinering. I dag är dom på skolan, så vi tog enn papper, fyllde i det och ställde oss i kön. 35 minuter senare hade vi kommit halvvägs, då säger en man att man mpste ha en nummerlapp som delades ut i morse för att få vaccinet nu. JAHA, SÄG DET DÅ!! Det stod inte på några skyltar eller liknande. HATAR DÅLIG INFO.

Plats nummer 2:
LARS-KRISTERZ. Denna sjukdom som drabbade Sverige förra året då dansbandskampen drog igång har ännu inte gett med sig. Som pesten sitter fortfarande som en dimma över folks hjärnor och hindrar dom från att göra normala val. Allt dom där dalkarlarna rör vid blir till deras fördel. Först så vann dom Dansbandskampen, fast det var så många andra band oms var sååå mycket bättre. DOM KAN INTE ENS SJUNGA! Nu är en av dom med i Körslaget, och han har slagit ut så många andra bra körer, som den från Rinkeby till exempel. jag kommer snart att knipsa Älvdalens telefonledning (eller nåt annat) så att de inte kan rösta mer. Deras telefonräkningar måste ju vara skyhöga, kan inte Telia lägga en spärr??? SNÄLLA BEFRIA OSS!

Plats nummer 1: *trummvirvel*
SVERIGES RÄTTSYSTEM! *tadaaaaa*
I kalmars tingsrätt friades två män som var anklagade för att ha gruppvåldtagit en 17-årig tjej. 4 män våldtog och 2 tittade på och ingrep inte, totalt åtalades alla. 2 friades helt, för åklagaren kunde inte bevisa att flickan varit i ettt hjälplöst tillstånd. SKOJAR NI??? 4 killar som håller fast en, nä, hon kunde nog ta sig lös om hon hade lett och sagt snälla? SNART EMIGRERAR JAG FÖR FAAAAN!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0