det är en konspiration!

Nu tror ni att detta ska bli ett nytt jag är arg på världen-inlägg, men jag har två riktiga saker som jag är förbannad på. Okej, det är ett jag är arg på världen inlägg.

1. jag beställde 3 bas-tröjor från ellos, och hittade en snygg rutig kjol för en hundring på rea så jag tänkte, en kjol till, varför inte? Beställde en 38, eftersom att det är min storlek. Idag kom kläderna och jag provade glatt min nya fina kjol bara för att inse att den var för liten! FÖR LITEN! Jag tänkte, vad är detta, har jag gått upp i vikt? lite kanske men inte så mycket? Sen kom jag på vad det var. Klädföretagen gör medvetet kläderna mindre för at ge oss vanliga dödliga komplex och anorexia och annat skit. Nu måste jag packa om den, cykla till preem och skicka den, och sen cykla till preem och hämta den när den nya kommer, en i storlek 40. Och jag kan inte ha de på middagen med Härja Jämt på fredag som jag tänkt. ALLT ÄR ELLOS FEL.

2. Jag såg på tv i går och det kom en reklam för allevo, en sak man kan ersätta måltider med när man ska gå ner i vikt. De kakorna, yoghurtarna och sopporna innehåller allt man behöver men typ inget fett tror jag. Men tjejen som gör reklam för produkten ser ju inte ut att behöva den! Hon är ju redan smal! Det vore ju troligare om en överviktig människa, eller lite överviktig sålde den och sa hur mycket det hjälpt henne, inte en smal tjej som dessutom är subbad för att göra det hela ännu värre! Det är nästan lika illa som den blåa mensen på bindorna eller de som ilustreras av små blå radiobilar! men jag ska inte ta upp det igen... men ni vet vad jag pratar om!

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

hejar på dig

Vad bra att du är klok och inte går på allting/kramisar

2010-02-10 @ 20:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0